Jag kom i mål – på torsdag blir det live

På torsdag – 15/7 – ska jag få publiken på Skånegatan att skratta.

Sju av sju texter klara – och ännu ett bevis på ett det funkar med mål. I alla fall för mig. En publicerad text om dagen i en vecka hade inte hänt utan det.

Till min förvåning var det varken svårt – eller tråkigt. Det knepiga är att hitta på något att skriva om. Eftersom minnet är bra men kort, måste jag kolla på klepke.nu för att minnas. Veckans texter har handlat om:

• Att spela en roll

• Gräs (inte sånt en röker)

• Humor som hantverk

• Bilar

• Arbetsliv

Den första texten rubriken: Veckans mål – en bloggtext om dagen. Den sista: Jag kom i mål.

Eftersom baktanken med bloggen är att vaska fram skämt till min standup avslutar jag med ännu ett mål: Jag ska få publiken på Skånegatans sommarscen att skratta åt min usla fritidsledarkarriär på torsdag.

Någonn gång mellan 19-20 är det upp till bevis. Be there!