Ingen notering i veckans kalender

Saknar ALLT!

Från standup-gig, jobb och överraskningsresa till hemmajympa, tvätt och städning. En snabb titt i almanackan och jag saknar – ALLT!

ÅR 2019 – VECKA 21:

Måndag: Inleder veckan med att tåg till Stockholm efter fullsatt föreställning med Från klamydia till Inkontinens tillsammans med S på Kafé de Luxe i Växjö.  Manusarbete på tåget.

Tisdag: Besöker Vårdcentralen för att få hjälp att bli av med en seg förkylning (!). Telefonintervju med HR-strateg i Kalmar för en artikel om arbetsmiljö.  Avslutar dagen med standup på Cosmic Comedy, Stockholm.

Onsdag: Intervjuar specialistsjuksköterska på ögonmottagningen vid Oskarshamns sjukhus för kompletterande uppgiter till artikeln om arbetsmiljö. Manusarbete. Avslutar dagen med att hämta E på skolan.

Torsdag: Åker tåg till Enköping för att intervjua en brotts- och drogförebyggande samordnare för att skriva en artikel om kommunens brottsförebyggande arbete.

Fredag: Avslutar, stämmer av och lämnar artikeln om arbetsmiljö. Manusarbete Enköpings-texten. Besöker J:s mamma på ett äldreboende i Farsta.

Lördag: Överraskningsresa med skärgårdsbåt till Grinda för att fira en nybliven 60-åring. Promenad, prat och god middag. Avslutar dagen med standup på Maffia, Stockholm.

Söndag: Ingen notering (vila?).

ÅR 2020 – VECKA 21

Måndag: Inleder veckan med hemmajympa, byte av lakan och tvätt. Avslutar dagen med en promenad (med social distans) med två vänner.

Tisdag: Ingen notering.

Onsdag: Cyklar till min frisör M för att fixa min corona-frisyr.

Torsdag: Ingen notering

Fredag: Ingen notering.

Lördag: Städning (med social distans) i koloniområdet.

Söndag: Ingen notering.

INGEN NOTERING!!!

4 svar på ”Ingen notering i veckans kalender

 1. Nu får vi tid för reflektion På bilden ser du ut att njuta i fulla drag av alla dina stans up du gjort!
  Du är såååååå fin
  / Kerstin

 2. Härligt Birgita att du skriver! Du är ju så suverän på det, också.

  Grinda var härligt; herregud var är alla människor, o när får man se er igen?
  Under tiden går våren och sommaren och …ja man får väl sitta i Småland o lukta på blommorna ..
  Lisa

Kommentarer inaktiverade.