Jobbet, allt är förlåtet!

Bokatvättstuga.se och Hemmajympa med Sofia på tablåtid ger mina dagar och veckor struktur. Och jobbet! Vad skulle jag gjort utan jobbet?

Jag har varit frilansande skribent i nästan 27 år. Självklart med toppar och dalar och i fjol hade jag (nästan) bestämt att lägga av. Sen kom ett virus och jag ändrade mig snabbare än smittan sprids. Nu njuter jag istället av (nästan) varje timme vid tangenterna. För att inte tala om intervjuerna.

Jag har alltid tyckt om att ”prata med folk” men nu är det näst intill euforiskt att få ringa upp främlingar och prata om intressanta saker.  Lite som att dejta.

Jag har också förlikat mig med att företagshälsovården – förutom passet med Sofia – numera består av promenader. Ofta i närområdet längs Årstaviken.

I går valde jag att gå åt vänster vilket ledde till glögg vid en öppen eld bakom Färgfabriken i Gröndal. Hög mysfaktor i form av både värme och dofter.

I dag valde jag höger och hamnade vid Henriksdalsbryggan i Hammarby Sjöstad. Utan glögg och öppen eld blev det passbåten Lisen tillbaka till Luma.

Hemma i värmen byter jag till mjukisbralla och jobbar några timmar till.