Power women in front of the curtain!

Babben Larsson, Malin Appeltofft, Therese Sandin & Pernilla Hammargren (Stand up Yours), Josefin Sonck, Naghmeh Khamoosh, Ami Hallberg Pauli, Jessica Persson, Ann-Mari Qvarfort, Ann Westin, Gerda Bylund och Sofia Nordin. Och jag.

Jag vägrar Facebooks ”utmaning” att lägga upp en bild på mig själv som ung. För det första: Vem bryr sig? För det andra: Algoritmerna behöver inte ”matas” med mer information om mitt nätverk.

Däremot nappade jag direkt på en annan ”challenge”: Att publicera bilder på comedienner under den passande rubriken Power women in front of the curtain!

Babben Larsson, Malin Appeltofft, Therese Sandin & Persnilla Hammargren (Stand up Yours), Josefin Sonck, Naghmeh Khamoosh, Ami Hallberg Pauli, Jessica Persson, Ann-Mari Qvarfort, Ann Westin, Gerda Bylund och Sofia Nordin och alla ni andra – jag saknar er.

Men vi kommer tillbaka – starkare och roligare än någonsin!

Hur svårt kan det va?