Plötsligt händer det (kanske)!

Jag börjar dagen med att läsa in ett röstprov till en film om folks förhållande till sina husdjur. Gick all in – men kände att trovärdigheten inte var på topp. Men att få frågan piggade upp och jag förnyade omedelbart mitt medlemskap i en statistförmedling. Nu vänder det!

Efter att ha väntat minst tre kvart på att någon ska höra av sig, scrollar jag tänkbara uppdrag och fastnar för ”kvinna 50-60 år som inte är rädd för stora hundar”. Perfekt! Men jag fyllde ju nyss 65 – funkar det?

Hittar istället ”Härlig person på 50+ år med en balkong som har en trevlig granne med balkong som vill vara med”. Matchar tre av fyra; jag är en person, 50+, äger en balkong och har trevliga grannar – men ”härlig”? Hrm. Inser att det kommer att ta ett tag men känner mig definitivt på rätt väg. 

Det är faktiskt han!

Som ett tecken skickade nyligen en bekant ett foto av en reklamtavla och frågade om mannen på bilden möjligen var min son. Jag studerade honom noga, men nej – det var ingen jag kände. Sonen har inte så mörkt hår.

En koll med källan visade att jag hade fel.

Att inte känna igen sitt eget barn – är det tecken på tidig covid-19? Eller bara vanlig bonn-demens?

Fortsättning följer! Hur svårt kan det va?